Coola Spel » Roliga Spel » Sten Sax Påse
8.1 / 10 - 3871

Sten Sax Påse

Det här spelet har blivit en tradition i många kulturer. Inte minst i den världsomfattande spelkulturen. Kolla in vårt förstklassiga urval av SSP-spel!

Om du vill spela Sten, sax, påse i Flash online så har vi det du behöver. Kolla runt och se urvalet vi har, inklusive spel som liknar det klassiska sten, sax, påse. Har du det som krävs för att klara dig till slutet av de här spelen? Det är dags att ta reda på det. För något lite häftigare ska du testa Sten Sax Påse. Spelstilen kretsar kring sten, sax, påse men med en extra krydda då motståndaren måste spela Rysk Roulette om han förlorar. Spelet har tecknat våld, men det är en intressant krydda till originalklassikern.

Ett annat populärt spel är Sten Sax Påse 2. Det här är inte så våldsamt. Du spelar mot datorn och måste ta reda på hur många gånger du kan vinna totalt. Om du är bra kanske du lyckas få högsta poäng. Det här är ett enkelt spel som ändå är ett utmärkt sätt att slösa lite tid. Det är viktigt att komma ihåg grundreglerna: Sax tar papper, papper tar sten och sten tar sax. Till skillnad från Big Bang Theory har du ingen Spock-rörelse du kan slänga in.