Coola Spel » Action Spel » Kämpa » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Street Fighter Alla spel i denna kategori är baserade på det ursprungliga Capcom-spelet från 1987. Detta kampspel handlar om timing och att skapa din väg till toppen av kampturneringen. Dessa spel är alla löst baserade på denna princip. Massor av kampkul!

Om du är ett fan av Street Fighter i Flash kommer du att älska titlarna vi har i den här sektionen. Du kan spela allihopa gratis online. Med så många olika sorters fightingspel har vi något för alla spelare. Oavsett din skicklighet eller vad du föredrar för spelstil är vi säkra att vi har något som passar dig. I Fierce Fighter måste du avancera hela vägen till slutet genom att övervinna dina motståndare en i taget. Utformat efter originalet är det här ett spel med sin egen uppsättning karaktärer - bra och dåliga. Alla har de också sina specialrörelser.
HoboHobo
83%
För något lite annorlunda, testa Hero Fighter. I det här Street Fighter Flash-spelet tar du dig an motståndarna genom att använda dina normala rörelser - attack och försvar - men du måste också vara säker att du kan dina specialrörelser för att klara spelet. Ett annat kanonbra spel i kategorin är Vox Populi Vox Dei. I det här spelet är du en varulvsjägare som måste omintetgöra alla varulvarna, en i taget, för att komma till sista banan. Är du tillräckligt bra för att få med ditt namn på poängtavlan?