Coola Spel » Bilspel » Stunt
8.5 / 10 - 10944

Stunt

Stunt Förbered dig, det är dags att göra dina bästa stunttrick! Använd din motorcykel, monstertruck, bil eller flygplan för att underhålla publiken med bakåtvolter, vansinniga hopp och galna stunts. Har du modet? Ta din hjälm och riskera ditt liv!

Vår samling stuntspel i Flash kommer att underhålla dig och ge dig timmar av skoj med tricks. Om du är tillräckligt bra kommer du att klara dig till sista banorna i några av de här spelen. Detta är inte så enkelt som det låter. Det kommer att krävas en hel del övning för att klara vissa av de här spelen. De goda nyheterna är att du kan fortsätta spela helt gratis. I BMX Master måste du cykla igenom gatorna medan du utför stunter när du kan. Ju flera stunter du utför och desto bättre tricks, desto högre poäng får du. Bara de allra bästa cyklisterna kommer till sista banan.
FMX Team är ett häftigt freestyle motorkross-spel i Flash som du kan spela online. Där har du all racing- och stuntspänning du kan hantera. Ju längre du kommer, desto galnare stunter kommer du lyckas göra. För extrema stunter, testa Cyclomaniacs Epic. Du kommer att behöva vansinnig skicklighet för att klara vissa av tricksen i det här spelet men det blir bättre med övning. Vilket stuntspel du än väljer att spela online tror vi att du kommer att ha kul när du utför akrobatkonster som trotsar gravitationen.