Coola Spel » Bräda och Kort » Sudoku
9.3 / 10 - 532

Sudoku

Sudoku Har du kompetens att klara de här Sudoku-pusslen? Ditt mål är att fylla rutnätet på ett logiskt sätt med alla nummer. Sudoku kommer från Japan där det har varit ett mycket populärt pusselspel sedan 1986. Lätt att lära, svårt att bemästra!

För fans av pusselspel kommer vårt urval Sudoku i Flash underhålla. Vi har titlar för alla skicklighetsnivåer. Varken du är ny på den här typen av spel eller spelat i åratal, så har vi något som kommer att utmana dig ordentligt. Det bästa är att spelen är gratis att spela online! För ett riktigt simpelt spel, testa Sudoku 2. Det har allt du älskar med Sudoku minus en massa extra tillbehör. För fans av det här spelet kommer det här spelet vara så roligt att du önskar det aldrig tog slut. Oroa dig inte, vi har andra kanonbra Sudoku i Flash också.
Sudoku Original är en annan bra titel som är en annan version av nummerspelet som blev en hit. Om du fastnar har spelet ledtrådar du kan använda. För maximal utmaning försöker du ta dig hela vägen igenom utan att använda några ledtrådar alls. Är du tillräckligt bra? En version med tema som du kan spela online är Sudoku Remote. Spelstilen är samma som du känner till och älskar men du får en extra krydda för underhållningens skull medan du spelar. Vilket Sudoku du än väljer att spela behöver du inte oroa dig över att behöva betala för att spela.