Coola Spel » Äventyrsspel » Mario
9.3 / 10 - 3390

Mario

Super Mario Det är jag, Mario! Spela i Marios fantastiska värld i online Mario-spelen. Spela de klassiska plattformsspelen eller tävla på en cykel. Du kan även tävla med en jetski med Mario. Timmar av skoj!

YokoYoko
81%
Spelen kommer att ge alla som kommer ihåg de klassiska plattformsspelen från länge sedan ett leende på läpparna. Om du minns konsolspelen med saknad tror vi att du kommer att älska några av de bästa Flash-spelen i Mario-stil i den här kategorin. Sidescrollspel är fortfarande väldigt populära för sin snabba och vilda spelstil men de kräver även strategi och hand/öga-koordination.
Med så många toppenbra titlar att välja bland har vi några förslag. Mario Boxing är ett utmärkt boxningsspel med spelarvy. Reglerna är enkla men du kommer upptäcka att du är helt fångad i spelet samtidigt som du försöker knocka din motståndare. En annan cool titel är Super Mario Cross Game. I det här spelet sitter du på en dirtbike och ska racea medan du kommer över alla hindren. Lyckas du komma etta? Om du gillar sidescrollspel i Flash där man springer och hoppar behöver du bara kolla runt för att upptäcka att vi har samlat några av de allra bästa tillgängliga titlarna. Om du är old school-spelare och saknar att sitta framför TV:n i timmar medan du försöker hitta hemliga nivåer i spel som Mario kommer du att älska några av spelen som vi har i den här avdelningen.