Coola Spel » Sportspel » Surfning
8.2 / 10 - 1123

Surfning

Surfning Inte alla har en ocean runt hörnet för att fånga några vågor. För de som inte har det har vi har dessa coola surfspel. Utför de sjukaste tricken för att imponera på den söta tjejen eller killen som tittar på dig från stranden. Dags att surfa!

Surfa hårt, grabben! Om du vill hoppa på en ball våg och se om du har det som krävs för att överleva i oceanen medan du försöker rida vågorna så har du kommit till rätt ställe! Vi har några av de bästa Flash-surfspelen som finns. Med spelinnehåll för alla sorters spelare kommer du säkert att hitta ett surfäventyr att fördriva tiden med. Om du vill rida vågorna och göra tricks ska du kolla in Surf's Up. Ju fler tricks du kan göra utan att ramla av brädan och krascha, ju fler poäng tar du. Har du det som krävs för att komma hela vägen till slutet? Det är det inte många som har!

För att hjälpa Dooly rida på vågorna måste du testa Dooly Surfing. Om du vurpar tre gånger är spelet slut. Tills dess måste du hjälpa hjälten att kämpa mot vågorna. Spelstilen är enkelt men den här titeln är mycket beroendeframkallande när du väl börjat spela. För fans av tecknad film är The Incredibles Thin Ice ett roligt surfäventyr som det tar lite övning innan man behärskar. Vilket av våra surfspel i Flash du än spelar online tror vi att du kommer att ha det väldigt "gnawrly". Öva hårt så kanske du lyckas ta dig upp på något av surfspelens ledartavlor!