Coola Spel » Barn Spel » Ta Hand Om
8.3 / 10 - 7281

Ta Hand Om

Ta Hand Om Alltid velat ta hand om en lekfull hund eller en söt kattunge men din mamma ville inte låta dig få en? Du kan ha ditt virtuella husdjur här. Ge dem kakor och lär dem coola nya trick. Din mamma kommer inte att bry sig, så länge du fortsätter att gå ut med din virtuella hund.

Att lära sig hur man tar hand om djur eller bebisar kan vara lärorikt - och kul! Med våra flashspel som är baserade på att ta hand om ett virtuellt djur kommer du att kunna ta hand om en söt liten hundvalp, en bedårande kattunge eller till och med hjälpa till på ett daghem som är fullt av bebisar. I spelen med virtuella djur kommer du att behöva leka med dem, ge dem godis och bokstavligen talat ta hand om dem så att de klarar sig. I många av våra spel kommer du att kunna lära dina virtuella djur tricks!
Några av de här Ta hand om-spelen i flash är väldigt tidskrävande, men det är precis vad vissa vill ha. Ser du dig omkring kommer du upptäcka att vi har alla olika sorters spel i den här kategorin - något för alla. Oavsett vilken slags gamer du är så kommer du att komma in i en period då du vill pröva på något nytt. Ett virtuellt djur kan vara precis det du behöver - utan att du ens vet om det. Ett par av våra mest populära Ta hand om-spel i flash är Grow Nano 3 och Mamma Utmaning. När du spelar något av dem kommer du att upptäcka att ju längre du spelar spelet, desto mer fäst vid dig blir ditt djur. Även om det kanske inte låter så skoj att ta en virtuell hund på en promenad och se till så att den äter riktigt så kommer du att bli överraskad när du väl börjat spela och kommit igång med att ta hand om ditt djur, även om det bara är virtuellt.