Coola Spel » Klassiker » Tetris
9 / 10 - 2161

Tetris

Tetris Den klassiska spelet Tetris skapades av Alexey Pajitnov 1984. Populariteten för spelet växte snabbt när det kom ut på Nintendos Game Boy plattform. Målet i dessa spel är att stapla de fallande blocken på precis rätt sätt för att hindra dem från att ta sig till toppen. När du avslutat en horisontell linje kommer den att försvinna för att ge dig utrymme. Prova alla olika varianter av detta klassiska spel!

QuadQuad
82%
Fans av Tetris i Flash kan sluta söka. Vi har de bästa Tetris-spelen du kan spela gratis online. Oavsett om du vill ha något snarlikt originalet eller någon av variationerna på temat har vi något för alla. Om du är en seriös spelare bör du lyckas med höga poäng i det här spelet. När du spelar Tetris Returns kommer du att ha alla spelstilar du känner och älskar med det lilla extra. Ljudeffekterna och grafiken i det här spelet är verkligen fantastiska. För hardcore Tetris-spelare är det här ett spel som verkligen levererar. Hur många rader lyckas du ta bort?
För en udda variant av originalklassikern, testa att spela TetriSnake. Som namnet antyder är det ormar med i det här spelet. Det här ger ett extra element i spelstilen och blåser nytt liv i det officiella spelet. Om du vill gå ännu längre från originalet ska du kolla in Ocean Bubble. Det här spelet utspelar sig i oceanen och har bubblor som block, men spelstilens mekanik är densamma. Vi tror att alla Tetris-fans kommer att älska den här tappningen av det klassiska spelet.
QubeQube
74%
ClixClix
66%