Coola Spel » Äventyrsspel » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

The Simpsons Alla älskar Simpsons! Denna tecknade show skapades av Matt Groening 1989 och har visats i 500 avsnitt sedan dess. Detta gör den inte bara till den äldsta animerade showen men också till den situationskomedi som varat längst någonsin. Dessa spel är alla inspirerade av denna show. Prova dem alla! DOH!!!

Om du vill spela Simpsons-spel i Flash har vi många fantastiska titlar som vi tror att du kommer att gilla. Med en massa olika spelstilar har vi något för alla spelare. Spelen i den här avdelningen är gratis att spela online så du kan slappna av och ta dig tid med att hitta det perfekta Simpson-spelet att fördriva tiden med. I Nakenskejt får du spela Bart på en skateboard. Du är självklart naken i det här spelet, men det är ändå väldigt roligt. För fans av skateboardspel kommer det här få dig att spela tills du får upp ditt namn på poängtavlan i slutet. Kan du hjälpa Bart att utföra stunter och inte tas av polisen?

För något lite annorlunda men ändå utmanande tycker vi att du ska testa Rivningskula. Du måste riva i det här spelet, men det är säkert och kan vara stenkul - bokstavligen! Om du är bra klarar du dig till sista banorna. De är lite tuffare men fortfarande enkla att klara om du vet vad du gör. Ett annat fantastiskt Simpson-spel i Flash är Simpsons Arcade. Det här spelet har gott om variation och kommer att sysselsätta dig i flera timmar i sträck. Vilket spel du än väljer att spela tror vi att du kommer att ha kul som någon av karaktärerna i den populära serien.