Coola Spel » Barn Spel » Utbildning » Topografi
9.1 / 10 - 4062

Topografi

Topografi Testa dina kunskaper med topografi-spelen. Kan du nämna alla städer i USA? Vilka hav och floder finns det i Europa? Dessa är alla roliga spel för att se hur mycket du vet om vår planet. Nu är det bara att hoppas att du har varit uppmärksam i skolan!

USAUSA
81%
Vår samling med de bästa topografispelen i Flash kommer verkligen att testa din geografi. Om du gillar att titta på kartor och identifiera olika områden på planeten är de här dataspelen helt rätt för dig. Alla spelen i den här avdelningen är gratis att spela online, så du kan testa så många du vill tills du hittar det du gillar mest. I Sydamerikas Länder får du dina Sydamerika-kunskaper testade. Oroa dig inte om du inte får rätt på alla frågorna första gången. Du kan spela om och om igen tills du lärt dig alla landen och lyckas klara spelet med perfekt poäng!
För något lite mer globalt, testa med Hitta Städer där du måste hitta städer på en världskarta. Det låter enkelt men du kan komma att bli överraskad av hur många fel du får. Du kan spela så många gånger du vill tills du får alla svaren rätt. Ett annat bra geografispel är Europas Länder som testar dina kunskaper i europeiska landskap och topografi. Vilket spel i den här avdelningen du än väljer tror vi att du kommer att ha roligt när du lär dig om olika platser runt om i världen. Hur väl känner du världen?