Coola Spel » Bilspel » Trafik Kamp
8 / 10 - 146

Trafik Kamp

Tryck gasen i botten på flera olika dyra bilar. Oavsett om du vill köra Batmobilen eller bara en vanlig Ferrari så har vi något som passar dig. Några av de här spelen är väldigt spännande - de tar det riskfyllda och dyra sättet att leva till nästa nivå.

Max Max bortom Thunderdome var bara en film men de här road fight-spelen i Flash låter dig uppleva äventyret. Vi har olika spelstilar tillgängliga - något för alla typer av racing- och actionspelare. Till att börja med rekommenderar vi Gotham City Gatujakt. Fans av Batman-spel i Flash kommer att älska det här spelet, som låter dig racea runt i Gotham City medan du krigar. Är du tillräckligt duktig på att köra och strida för att hjälpa superhjälten rädda dagen?
Två andra road fighters som vi gillar är Desert Fighter och Total Takedown. Båda är spännande äventyr som underhåller dig i timmar åt gången. Oavsett om du gillar racing eller fighting så kommer de här få upp pulsen på dig. Om du letar efter det bästa inom road fighting så har du kommit till rätt ställe. Vi har många titlar i den här kategorin som du kanske inte har spelat tidigare, så spänn fast dig och förbered dig för att strida ute på körbanorna. Har du det som krävs för att bli kung över vägarna? Det är dags att ta reda på om du är tillräckligt bra för att ta kronan.