Coola Spel » Färdighetsspel » Trampolin
8.3 / 10 - 631

Trampolin

I de här spelen kan du öva på att få till det perfekta hoppet. Spelet är på det stora hela rätt enkelt och på samma gång väldigt underhållande. Du kan utföra några fantastiska trick på de färggranna trampolinerna. Eller så kan du öva på ett helt vanligt hopp.

Våra trampolinspel i Flash kommer garanterat underhålla dig så snart du börjar spela. Om du är atletisk i verkliga livet eller inte spelar ingen roll i de här dataspelen som du kan spela gratis online. Från enkla spel där man bara studsar till mer invecklade spel har vi något litet för alla i den här kategorin. Det är kul att hoppa, men i Trampoline 1 får du utföra tricks också. Vad det gäller trampolinspel du kan spela online är det här ett av de bättre enligt vår åsikt. Det kan ta lite tid att fatta styrningen men när du väl gjort det kommer du att älska alla stuntflipperna du kan göra!
I Circus Zebra behöver Zebran James lite hjälp. Med lite övning bör du klara av det här trampolinspelet utmärkt. Spelstilen handlar om vilka hopp du kan utföra, självklart, men det finns en hel del andra detaljer i den här titeln också som gör den riktigt kul. I Tomat Studs Fångare använder du en trampolin för att studsa tomater till bordet över skärmen. Det kanske låter tråkigt, men det är faktiskt riktigt kul! Du måste verkligen tänka på hur tomaten träffar trampolinen så att du får rätt avstånd och lutning. Det här är en rolig tappning av det klassiska Flash-trampolinspelet.