Coola Spel » Färdighetsspel » Reaktionspel » Undvik
8.8 / 10 - 183

Undvik

Undvik Undvik allt som kommer flygande mot dig! Du måste vara snabb och alert dock. Spela olika spel som har sin egen unika stil och försök få den högsta poängen!

Våra dodging-spel i Flash är enkla, men roliga. I princip så är målet att undvika föremål som kommer emot dig. Objekten kommer att variera (en hel del) beroende på vilket spel du spelar, men du kan vara säker på att du har en hel del överraskningar som väntar vilket du än väljer. En av de bästa sakerna med de här spelen är att det blir svårare ju längre du kommer, så de är alltid utmanande. Vissa av dem kan vara för svåra för att du ska klara dig till sista nivån.
En av favoriterna inom dodging-spelen som vi har online heter Run-O-Saur. Det här Flash-spelet innehåller dinosaurier. Om du är en dinosaurieälskare kommer du att bli galen i det här spelet. Två andra populära spel i den här kategorin är Kubfält och Ragdoll Laser Dodge. Vilket spel du än väljer tror vi att du kommer att tillbringa mycket tid med att öva dig så att du kan klara de sista nivåerna och få toppoäng. Dodging-spel passar inte alla, utan är till för folk som gillar att öva koordinationen mellan hand och öga, eller dem som helt enkelt gillar en utmaning. De är ett toppensätt att fördriva tiden. De är också bra hjälpmedel för stresslindring under dagen. Kolla igenom alla de olika dodging-spel som vi har och välj ett som passar dig.