Coola Spel » Pusselspel » Kedjereaktion » Virus Effekten
8.8 / 10 - 947

Virus Effekten

Virus Effekten (Virus-effekten) Målet i Virus effekt-spelen är att ha kontroll över de flesta arméerna efter att du har placerat ut alla brickor. Du kommer att få en numrerad bricka vid varje tur. Tänk länge och väl innan du gör ett drag i detta coola pusselspel!

DeepDeep
82%
För fans av virusinfektionsspel i Flash har vi något litet för alla. Vi har lagt ned en del tid på att samla de allra bästa brickbaserade strategispelen. Du kan spela vilket spel du vill i den här avdelningen gratis online när du har tid över. Kom bara ihåg att den här sortens spel kan vara beroendeframkallande! I Proximity lägger du numrerade brickor på brädet. Om du har högsta numret vinner du brickan. När alla brickorna är utspelade är det spelaren med flest brickor på brädet som vinner. Det här spelet är enkelt men kan vara väldigt beroendeframkallande när du väl lärt dig hur man spelar. Förbered dig på att tillbringa några timmar med att få högsta poäng.
För ett spel som är baserat på små celler, testa Phage Wars. Du kommer behöva anpassa dig och ta över de dåliga cellerna för att växa och överleva i det här spelet. I slutet vinner du om det är du som har flest celler. Med toppengrafik och spelstil är det här vårt favoritspel i kategorin. I Cap And Pop ska du klicka på kapslarna. När du klickat på dem tillräckligt många gånger poppar de, vilket påverkar kapslarna runt omkring den du poppar. Målet är att poppa dem med så få klick som möjligt. Speldynamiken i den här titeln är riktigt underbar och ger dig en hel del skoj.