Coola Spel » Pusselspel » Visa Vägen
8.6 / 10 - 253

Visa Vägen

Visa Vägen Har du vad som krävs för att bli en ledare? Har du styrkan och karisman för att leda ditt folk till deras mål? Testa det här med våra coola visa vägen spel!

Våra Guide the Way-pussel i Flash är toppensätt att testa dina ledarskapsförmågor. Har du det som krävs för att komma igenom alla nivåerna i något av de här spelen? Om du gillar Gridlock så tror vi att du kommer att älska de här spelen lika mycket. Även om du aldrig har spelat den här typen av pusselspel tidigare behöver du inte oroa dig. Det är enkelt att lära sig hur man spelar.
När du klarat de första nivåerna kommer du verkligen att bli tvungen att börja använda hjärnan. De här tankenötterna kan bli riktigt svåra på de sista nivåerna! I Goldburger To Go måste du se till att hamburgarna kommer fram till de hungriga kunderna. Det gör du genom att sätta ihop delarna som bildar maskinen som leder burgarna. När du lyckas och klarar nivån kommer du vidare till nästa. Sky Madness and Saunavihta Yetis är två andra bra Flash-spel i den här kategorin. Vilket du än väljer tror vi at du kommer att bli beroende av de här trevliga hjärnpusslen. Det bästa är att det är gratis att spela dem online. Det betyder att du kan testa alla titlarna som vi har på den här sidan tills du hittar det du gillar mest.
FazeFaze
78%