Coola Spel » Sportspel » Wakeboarding
8 / 10 - 1908

Wakeboarding

Kolla in de här galna wakeboardingspelen! Utför stunttrick som ett proffs utan att behöva kliva ur huset och bli genomblöt. Tävla mot andra och få det högsta möjliga poängresultatet.

Wakeboardspel i Flash kan vara väldigt kul. Om du är tillräckligt bra kan du göra de bästa stunterna och samla ihop den högsta poängen. För alla som gillar surfspel kommer titlarna i den här avdelningen vara mycket intressanta. Det bästa är att du kan spela alla våra spel gratis online - även de med flera spelare. I Wakeboarding måste du undvika hindren och träffa ramperna så att du kan göra hopp och tricks för att samla poäng. Har du det som krävs för att bli wakeboardmästare? Det kan du ta reda på med det här spelet. Du kan spela gratis så många gånger du vill.

Testa Jetski Rush för en massa vått och vilt skoj i vattnet. Det här spelet liknar många andra Flash-spel med jetski på vissa sätt men har också några aspekter som är annorlunda. Om du är fan av spel i den här genren rekommenderar vi att du kollar in den här titeln. I Surf or Sink måste du se till att inte sjunka till havsbotten! Det här spelet är väldigt beroendeframkallande och du kommer att spela i flera timmar åt gången. Om du är tillräckligt bra kanske du rankar tillsammans med dem som har högst poäng.