Coola Spel » Pusselspel » Kedjereaktion » Wayfinder
8.6 / 10 - 60

Wayfinder

Våra spel där du ska hitta vägen är väldigt underhållande för alla som gillar simpla men på samma gång vill använda hjärnan. I våra spel där du ska hitta vägen kommer du att behöva interagera med din omgivning för att klara av banorna och ta dig till slutmålet. Den här sortens spel är vanligtvis enkla att spela, men rätt utmanande att klara av. Vi är säkra på att du kommer att gilla våra spel där du ska hitta vägen om du gillar att lösa pussel!

För fans av pusselspel och tankenötter kommer vår samling Flash-spel där du ska hitta vägen underhålla i flera timmar i taget. Spelstilen är för det mesta väldigt enkel men är fortfarande en utmaning att behärska. Om du är en spelare med hjärna som gillar att tänka igenom saker och lösa pussel kommer du att älska de här spelen. En fågel stal den blåa pottan Blå Beanie. Har du det som krävs för att lösa alla pussel i det här spelet? De kan vara utmanande men vi tror att alla som gillar att resonera i pussel eller tankenötter kommer att älska det här spelet.
I The Evil Penguin räknas det hur många klick det tar för att komma igenom varje bana. Hittar du en väg till andra sidan skärmen? Ju mindre tid du tar på dig, desto högre poäng får du i slutet. Det här spelet är grundläggande men ändå kul för många sorters spelare som gillar den här typen av spel. I Pyjaman spelar du en lite pojke som måste hitta vägen från ena sidan skärmen till den andra. De första banorna är väldigt enkla men spelet blir svårare ju längre du kommer. Var förberedd på en massa skoj när du försöker hitta vägen genom alla banorna i det här spelet!