Coola Spel » Action Spel » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Xiao Xiao Xiao Xiao skapades ursprungligen 2001 av Kinas Zhu Zhiqiang. I dessa våldsamma spel har du till uppgift att härja bland dina kollegers streckgubbar som använder alla typer av grymma kampsportsrörelser och vapen. Inget för lättskrämda!

Gillar du Flash-spel med streckgubbar? Vi har några av de bästa spelen med streckgubbar man kan spela gratis online. Oavsett om du gillar action och äventyr eller något som kommer utmana hjärnan och kräva strategi har vi något för alla spelare i den här kategorin. Testa Elektriska mannen 2 till att börja med. Om du gillade Street Fighter eller andra kampspel på din konsol så kommer du gilla att se två streckgubbar slåss på skärmen. Grafiken i det här spelet är bättre än du kanske tror. Spelstilen är det som kommer få dig att komma tillbaka och spela om och om igen.
Om du gillade Mafia Wars kommer du älska Sindicate. Det här spelet är för en mogen publik, men det är också ett spel som kan få dig att försöka kontrollera staden med alla tillgängliga medel! Har du det som krävs för att vara kung över den undre världen? För lite plattformsskoj med streckgubbar, testa Rage 3 som kommer få dig att önska att banorna fortsatte för alltid. De goda nyheterna är att det här spelet innehåller ett antal utmaningar. Klarar du dig ända till slutet? Bara de bästa spelarna kommer att göra det.
CQCCQC
82%