Coola Spel » Sportspel » Yetisports
8.8 / 10 - 1158

Yetisports

Yetisports Yetisports är en serie online-spel som började med det berömda pingvinklubbningsspelet som först dök upp i januari 2004. Sedan dess har temat tillämpats på många olika spelbegrepp, och skapat roliga och beroendeframkallande flash-spel. Leta inte längre, eftersom vi har samlat dem alla åt dig. Ha det så kul!

Letar du efter beroendeframkallande och roliga Flash-spel? Då har du hittat rätt kategori. Våra yetisportspel är baserade på det berömda pingvinklubbningsspelet från 2004. Med de här variationerna får du all äventyr och spänning med en mindre variation på det välkända temat - en kall plats med en massa slagsmål. Slå Pingvinen liknar spelen som började den här genren. Spelstilen är enkel och intuitiv men du kommer att behöva öva en del för att få högsta möjliga poäng. Det är ett roligt och tokigt spel som kommer att underhålla dig.

Ett annat fantastiskt yetisportspel som vi gillar är Blodigt Sälstuds. I det här ska du kasta en pingvin i luften och studsa det rätt väg så att du får flest poäng. Det kommer att sluta med att du spelar det här spelet ett tag om du börjar. I Flamingo Drive använder du en flamingo för att slå pingvinerna. Kan du få mest avstånd och lägga till lite stil och finkänsla på samma gång? Det här spelet är utmanande, roligt och festligt. Som med alla våra andra yetisportspel i Flash är det här gratis att spela online!