Coola Spel » Klassiker » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

Zelda Zelda är en legendarisk serie TV-spel som ursprungligen skapades 1986 av Nintendos Shigeru Miyamoto och Takashi Tezuka. I dessa spel spelar du som äventyraren Link, som ofta har som uppdrag att rädda prinsessan Zelda från seriens skurk Ganondorf. Spelen är oftast belägna i landet Hyrule. Vi har samlat alla gratis flash omarbetningar av Zelda åt dig att njuta av!

Våra Zelda-liknande spel i Flash kommer att underhålla äventyrare i timmar med flera olika uppdrag, möjligheten att komma upp i nivå och självklart alla de utmärkta vapnen, rustningarna och magiska föremålen. Delvis RPG och delvis actionäventyr, de här spelen kommer att tillfredsställa även de största spelarna. Det bästa är att du kan spela spelen i den här avdelningen gratis online. För skoj med klassiska Zelda, kolla in Zelda Abentuer om du har lite tid och vill komma in i handlingen i det här spelet. Grafiken är väldigt bra men som du vet handlar det bara om storyn och pusslen utöver striderna du måste klara.

En annan fantastisk titel vi har i den här avdelningen är Zelda Legend. Du kommer att känna igen det här äventyret men du kan komma att bli överraskad av några av spelets aspekter. Om du är ett fan av Link måste du spela det här spelet och se om du lyckas klara dig hela vägen till slutet. För ett annat fantastiskt äventyr, testa Zelda the Seeds of Darkness. Som i Link måste du kämpa mot en massa varelser, samla bättre rustning och vapen och lösa pusslet så att du kommer till slutet av spelet i ett stycke.