Coola Spel » Pusselspel » Match 3 » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Zuma Huvudsyftet med alla Zuma-spel är att skapa likfärgade strängar med minst tre kulor genom att skjuta dem på en stor kedja. Ju större kedja, desto fler poäng får du. Vi har många olika varianter med massor av olika färger och teman. Det ursprungliga Zuma-spelet släpptes 2003 av PopCap Games, men som du kan se nedan finns det nu många gratis flash-versioner. Lycka till!

HeruHeru
82%
Om du aldrig hört talas om Zuma-spel så är förutsättningen enkel. Spelet har snören med pärlor. Du måste få mist tre pärlor i rad i samma färg genom att kasta andra på den större kedjan. Det låter komplicerat men det är faktiskt väldigt kul. Om du gillar spel där man skjuter på bubblor kommer du att gilla den här kategorin. I Fairy Town måste du matcha upp pärlorna. Spelstilen liknar originalet Zumba men det här Flash-spelet ger extra fräschör till spelet. Om du är ett fan av det klassiska färgmatchningsspelet tror vi att du kommer att gilla det här också.
VoozVooz
80%
BruBru
78%
För sportfantaster är Sport Zuma ett utmärkt val. Istället för pärlor och juveler använder det här spelet bollar från olika sporter. Genom att samla tre i rad börjar du rensa kedjan. Det här spelet kommer att hålla dig upptagen länge medan du försöker komma till sista banorna och faktiskt lösa det. Vår samling Zumba-liknande spel i Flahsh är roliga att spela online när du vill. Det häftiga är att det är gratis att spela dem. Det betyder att du kan försöka så många gånger du vill i den här avdelninge, utan att behöva oroa dig för att samla på dig en stor räkning.
WraxWrax
78%