Coola Spel » Äventyrsspel
7.8 / 10 - 7533

Äventyrsspel

Äventyrsspel Gå på äventyr med dessa coola spel. I denna kategori har vi ett brett utbud av Äventyrsspel för att hålla dig sysselsatt i timmar. Du kan driva ditt eget företag i vår företagsspel-avdelning eller försöka fly från ett rum i våra coola flyktspel! Prova dem alla!

Online-äventyrsspel har funnits sedan datorspelens begynnelse. Med allt från RPG-äventyr till Mario-side scroll och Sonic-plattformsspel har vi något som passar alla sorters äventyrslystna gamers. Vi erbjuder till och med knasiga Hoppa och Spring-spel. Vill du veta vilka Äventyrsspel som är bäst? Här har du några förslag att börja med. Mushroomer är ett underbart plattformsspel med fantastisk grafik och gott om pussel och äventyr i side scroll-format. Om du föredrar fighting-spel ska du kolla in Swords And Sandals 2, där syftet är att slåss i arenan för att få erfarenhet och bli starkare.
Ultimate Flash Sonic är ett av de bästa spelen i vårt Sonic-urval. Det här är ett klassiskt plattformsspel som kommer få dig att återuppleva datorspelens gamla dagar. Spelet har fortfarande gott om action och äventyr, så du behöver inte vara orolig. Hack Slash har en hel del olika slags vapen och utrustningar du kan få tag i för att göra din karaktär starkare i takt med att du slåss mot monster som blir större och större. Ja, det här spelet har fokus på en hel del stridande, men det blir inte mindre äventyrligt för det. Tror du att du kan kämpa dig upp till toppen av Poängtavlan?
YokoYoko
81%