Coola Spel » Färdighetsspel
8.7 / 10 - 12617

Färdighetsspel

Färdighetsspel Dessa Färdighetsspel testar dina spelfärdigheter i en mängd olika spel med olika mål. Vissa spel kräver att du balanserar föremålen på rätt sätt. Andra spel har ett mer klassiskt mål, som Tetris. Prova dem alla för att testa dina färdigheter i dessa olika genrer!

Har du det som krävs? Isåfall kommer du att älska alla de gratis flashspelen vi erbjuder. Med allt från klassiska Tetris Sprint och dess fallande block till Civiballs, där poängen är att du ska stöta kulorna på rätt sätt, så kommer du att ha möjlighet att använda hjärnan och visa upp dina färdigheter på en och samma gång. Oavsett hur gammal du är så får de här spelen tiden att gå fort! Pac-xon är baserat på en arkadklassiker. Du viner fram och tillbaka för att innesluta spökena - men se upp för dem! Om du klarar av att ta dig till den sista nivån i det här spelet har du verkligen klassiska spelfärdigheter att räkna.
I spelet med det simpla namnet Run är målet att undvika hindren och ta dig till slutet av nivån. Förstapersonsperspektivet gör det här flashspelet ännu mer intensivt. Det här spelet bevisar att det finns Färdighetsspel som sticker ut! På tal om klassiska datorspel, vad sägs om Bubble Trouble? Det här är ett av de bästa färdighetsspelen som har funnits ett bra tag men som fortfarande är jätteroligt. Målet att slå hål på bubblorna kan verka vara enkelt, men när du väl kommer igång med spelandet kommer du att märka att det inte är så enkelt som det först verkade!