Coola Spel » Flygspel
8.5 / 10 - 3684

Flygspel

Flygspel Vem ville inte bli pilot när de var unga? Nu kan du leva drömmen! I denna kategori har vi en massa olika Flygspel. Vi har spel där du måste vara mycket noga med att landa ditt plan i ett stycke. Om du är den mer hänsynslösa Top Gun-typen bör du prova ett av våra luftstridsspel!

Med flygning kan du kan ha roligt i timtal medan du bokstavligen talat svävar på moln. Oavsett om du bara vill flyga genom molnen i ett valfritt flygplan, eller om du vill delta i en luftduell eller två, så har vi någonting som passar varje flygentusiast. Några av våra favoriter är Landa Säkert, Raiden X och Fånga och Flyg. Om inget av dessa är spännande nog för dig har vi även Flygplansbråk, Helikopter och Stuntpilot, så det är bara att börja flyga. Oavsett vad du gillar för slags flygning så kommer våra online-datorspel att få dig att sväva bland molnen.
Bomber at War är ett av de många flygplansspelen som vi erbjuder. I Bomber at War är ditt uppdrag att förstöra fienden med ditt bombflygplan. Du kan till och med gå upp i nivå och få större bomber som gör mer skada. Du kan även förbättra ditt flygplan. Tror du att du kan klara dig till det sista uppdraget? H.A.W.X. 2 är en annan Flygplansbråk-klassiker som kommer hålla dina nerver på spänn. Spelet är delvist baserat på en berömd författare och du tar till skyn från ett hangarfartyg och utför ditt uppdrag som består i att skada fienden. Och lita på oss, det finns gott om fiender att skada. Skies Of War är ett spel som är väldigt likt, men vissa gamers föredrar det ändå.