Coola Spel » Klassiker
8.2 / 10 - 5802

Klassiker

Det här är det bästa stället att besöka för klassiska spel. Är du född på 80-talet har du antagligen spelat [tag 137] och [tag [174]. Du kan även spela senare klassiker som exempelvis [tag 203] och [tag 106] här. Dessa spel kommer garanterat att ta dig med på en resa bakåt i tiden!

Är du ett 1980- eller 1990-talsbarn? Isåfall kommer du, som hemmahörande i konsolgenerationen, att älska vårt utbud av klassiska TV-spel. Det som är så bra är att du kan spela alla dessa flashspel gratis utan att behöva köpa en konsol eller spendera en massa 10-kronorsmynt vid arkadhallen. Vi har allt du behöver.
Vi har allt från Space Invaders till Breakout och allting däremellan. Även om en del av våra spel är trogna originalet så har vi också gott om flashspel som tar de klassiska TV-spelen du älskar och blåser liv i dem ånyo. Till exempel erbjuder vi ett par nya 2D- och till och med 3D-versioner av det klassiska arkadspelet Pacman som du kan roa dig med. Varför inte gå ännu längre tillbaka i tiden och roa dig med ett simpelt parti Pong när du tröttnat på att tugga i dig piller och jaga spöken? Pong, som var ett av de allra första TV-spelen, var väldigt populärt under slutet av 1970- och 1980-talet. Res tillbaka i tiden och njut av det fantastiska klassikerspelet helt gratis online. Vi har alla sorters klassiska TV-spel, inklusive Zombie Invasion 2 som är baserat på klassikern Space Invaders.