Coola Spel » Plattformspel
8.3 / 10 - 65535

Plattformspel

Plattformspel (Plattformsspel) Njut av vårt stora utbud av plattformsspel. Från actionfyllda spring-och-skjut-spel till plattformsspel typ Mario, vi har allt! Dessa spel kommer att garantera många timmars underhållning!

Om du är en gamer av den gamla skolan kommer du att börja dregla när du ser vår samling av plattformsspel. Oavsett om du gillar side-scrollerspel (tänk dig Mario eller Sonic) eller om du föredrar Hoppa och Skjut eller till och med Hoppa Till Toppen så kommer de här gratis flashspelen att ta dig tillbaka i tiden. Att ha möjligheten att kunna spela konsolspel som är gratis online är en dröm som uppfylls för många människor. Om du sällar dig till den skaran människor kommer du inte ens behöva en speldosa för att komma igång. Med spel som Mario Boxing, Super Mario Cross Game och kan du se att vi är noga med att spelen som vi har på vår webbsida håller hög kvalitet.
RunRun
89%
En sak som är riktigt coolt med vårt utbud av plattformsspel är att det är så oerhört varierat. Du har till exempel ett spel som Armadillo 1 - som för övrigt har två uppföljare - som har en lite knasig handling, men spelet är fortfarande väldigt underhållande på många sätt och vis. Sen har vi ett annat spel som Kvinna På Toppen. Att klara ut Raze kanske tar ett tag, däremot. Med hela 15 olika äventyrspackade nivåer kommer du ha en del att sätta tänderna i. En frän sak med det här spelet är att om du klarar av människornas kampanj kommer du att låsa upp utomjordningarnas kampanj, vilket gör det möjligt att spela som elakingarna!
RazeRaze
88%