Coola Spel » Pusselspel
8.7 / 10 - 31427

Pusselspel

Pusselspel Utmana dig själv med dessa coola pusselspel. Med en sådan stor samling av pusselspel kommer du att bli den smartaste mannen, eller kvinnan, när du avslutat dem alla! Dags att använda din hjärna och lösa dessa pussel!

Om du gillar att lösa pussel har du tur. Vi har ett par retliga tankenötter som kommer att hålla dig sysselsatt i timtal. Du kan Sammansätt Färgerna eller varför inte Matcha formerna. Några av de allra mest populära flashspelen som är gratis i den här kategorin är Gold Strike, Oväntade Brickor och Sport Zuma. Och om du gillar Mahjong-flashspel så har vi vad du letar efter. Vi har flera olika versioner av det här klassiska brickspelet från Kina. Mahjong Alchemy är en av de mer populära varianterna som vi erbjuder på grund av dess starka färger och fräna brickor. De andra - som Mahjong Tornet - är roliga de också.
Andra slags pussel som vi har inkluderar Finn Felen-flashspel. Några exempel ur den här kategorin är Butterfly Fantasy och Brave Kitten, varav båda är fantastiska exempel på Finn Felen-spel. De har båda sin egna stil, så välj det som känns roligast. Spel där du Sök Bilder är också jätteroliga. I pusselspelens värld är det här spel som alla älskar. Amsterdams Förbannelse och Golden Mask är två bra exempel från den här genren. Om du gillar att tänka så det knakar är det bara att se dig för tills du hittar något intressant.