Coola Spel » Sportspel
8.2 / 10 - 10941

Sportspel

Sportspel Är du också en riktig idrottsman men det regnar ute? Jag också, så nu kan vi hänföra publiken bakom datorn. Tävla nedför en backe på snowboard eller slå en home run i våra Baseball-spel! Var noga med vätskebalansen!

Oavsett om du gillar Tennis eller Biljard så är vi rätt säkra på att vi har de bästa sportspelen i flash som är gratis. Vi även har Basket och Baseboll, så du behöver inte vara orolig över att tennis- och biljardspelen skulle vara de enda spelen som är baserade på storsporter i vårt utbud. Vi har till och med Rugby! Och du ska inte glömma bort vår fantastiska lista över Pilar. Biljard är det klassiska biljardspelet som vi är säkra på att du kommer att älska. Det är enkelt att få till alla olika slags stötar med de enkla kontrollerna. Tennis Game låter dig å andra sidan utmana datorn. Spelet har olika svårighetsnivåer, så du behöver inte vara orolig.
Om du föredrar fotboll (eller "soccer" beroende på var du bor!) kommer du att gilla Penalty Shootout 2012. Även om spelet är simpelt så är det fortfarande väldigt spännande och du kan till och med skriva upp ditt namn på poängtavlan. Efter att du valt nationalitet kommer du och din motståndare att turas om att skjuta straffar och stå i mål. Sportspel är roliga eftersom du får ut samma glädje från sporterna utan att behöva lida av träningsverk dagen därpå! Att spela de här gratis online-spelen är ett bra sätt att få tankarna på annat och koppla av på en och samma gång. Om du är en sportintresserad gamer har vi garanterat någonting som passar dig, oavsett hur skicklig du är.