Coola Spel » TV
8.3 / 10 - 14548

TV

TV I denna kategori kan du spela spel baserade på dina favoritfilmer och TV-serier. Spela som Svampbob och ta dig genom alla hans Bikinibotten-äventyr eller rädda Townsville som en av Powerpuffpinglorna!

Om du är den sortens person som kollar på en film och sedan själv vill ta del av lite action har du nu möjlighet till det genom vårt urval av flashspel som är baserade på kända TV-karaktärer. Ben 10 Spel och Svampbob Spel är två populära TV-serier som har sina alldeles egna kategorier. Det är inte bara barn som kan roa sig med Svampbob-spelen - även många vuxna kommer att tycka att det är ett trevligt tidsfördriv.
Då vi har datorspel som är baserade på storfilmer och TV-serier har du möjligheten att ta kontroll över hjälten och styra handlingen i din egna riktning. Har du någonsin velat ta dig an rollen som Batman och rädda Gotham City från total förstörelse? Nu har du möjlighet till det! Vi har till och med gratis flashspel som är baserade på Toy Story-filmerna ... och vidare! Om du har en film eller TV-serie som du gillar är chansen stor att vi har ett spel som är baserat på den. Naruto Ultimate Biker är ett exempel. Spelet som är baserat på succé-animén låter dig ta dig rollen som en knutte. För fans av animé-serien kommer det här roliga och beroendeframkallande spelet att ge dig timtal av underhållning - helt gratis. Och det här är bara ett av de många olika spelen som är baserade på filmer och TV-serier som vi erbjuder.