Coola Spel » Tjejspel
8.8 / 10 - 29303

Tjejspel

Tjejspel Med dessa Tjejspel kan du spela alla spel tjejer gillar. Du kan shoppa, få dina naglar vidgjorda eller göra makeup åt kändisar! Du kan även spela dessa spel om du är en pojke, vi kommer inte säga något!

Nej, du behöver inte vara en tjej för att kunna ha kul med våra tjejspel - men det är ju alltid en fördel! Med allt från Laga Mat till Servering och Klä har vi någonting som passar alla. Vi har även Klä Kändisar-spel och Rumsinredning-flashspel för tjejer som föredrar den sortens underhållning. I Fashion Nails Saloon får du välja mellan olika naglar, nagellack och klistermärken för att skapa dig en bländande look. Det som är så bra med det här spelet är att du inte behöver oroa dig för att göra fel eftersom du med enkelhet kan fortsätta utsmycka dina naglar om och om igen tills du har fått till din drömlook.
Barbie Pink Room är ett av de bästa spelen för de som gillar att dekorera och få rum att se fantastiska ut. Med alla de olika alternativen som du har är det lätt hänt att du sitter som fastklistrad i timtal. Även om det finns de som inte förstår poängen med det här flashspelet så tror vi att det finns tjejer som kommer att älska att få möjligheten att designa rum. I spelet Richard Hammond Dress Up har du möjlighet att klä ut din karaktär hur du vill. Du kan till och med skriva ut din karaktär utan några problem när du är klar. Spelet riktar sig främst till barn, så det här spelet kommer utan tvekan att roa någon ett tag.